Kom bij ons zonnen! Alle voordelen op een rij

-dsc0708_512x300

   

    ✓ Veilig en verantwoord zonnen 

    ✓ Hoogwaardige kwaliteit en hygiëne 

    ✓ Zes zonnebanken, dus weinig wachttijd

    ✓ Groot assortiment aan zonnebankproducten

    ✓ Deskundig en vriendelijk personeel

    ✓ Vast lage prijzen, al vanaf € 9,- per sessie t/m 20 min

    ✓ Gratis huidanalyse en zonadvies op maat

    ✓ Gratis drankje na uw zonnesessie

    ✓ Korting op de zonnebank wanneer je een behandeling hebt gehad in de Kapsalon of beautysalon. €7,00 voor 20 minuten (sterktes 660, 880 en 1100) en €7.50 voor 20 minuten (sterktes 1400)

Roman zonnestudio

In juni 2013 zijn we gestart met Roman Zonnestudio en beschikken we over een zestal nieuwe Ergoline zonnebanken met vier verschillende sterktes in een prachtige entourage. Afhankelijk van uw huidtype wordt u geadviseerd om de bijpassende sterkte te gebruiken.

Naar gelang uw huid bruiner wordt, kan er een andere sterkte gekozen worden. Heeft u ook zin de in de zomer? Kom dan voor een mooi zomers kleurtje en een goed advies naar Roman Zonnestudio!

 

Huidanalyseformulier

Desgewenst vult u samen met één van onze bruiningsconsulenten een huidanalyseformulier in. De vragen hebben betrekking op uw ervaringen met zonnen in het verleden, voor tijdens en na het zonnebaden, haarkleur, sproeten of pigmentvlekken, etc. Aan de hand van deze vragenlijst wordt er bepaald welk huidtype u heeft en welke sterkte van onze Ergoline zonnebanken daarom het beste bij u past.

Het team van onze Zonnestudio heeft het Cosmetica Certificaat behaald en kan u hierdoor goed adviseren op gebied van bruiningsversnellende creme en olie voor het optimale bruiningsresultaat.

12841290_841779302617289_363805143643995788_o

 

Roman Card

Maak gebruik van een persoonsgebonden Roman Card en profiteer tot wel 25%extra voordeel. U kunt uw card opwaarderen met respectievelijk € 20,-, €30,-, €40,-, €50,-, € 60,- of € 100,-. Een Roman Card tegoed is niet datum gebonden. U kunt zelf bepalen wanneer en in welke tijdsperiode u uw tegoed gebruikt. Voor meer informatie zie onze prijslijst.

Devoted creations producten bij zonnestudio Roman

_DSC0717

Bij gebruik van goede huidverzorgingsproducten is bruinen onder een zonnebank niet schadelijk. Roman Zonnestudio adviseert u daarom om altijd goede verzorgingsproducten te gebruiken. Wij werken met de bekende producten van Devoted Creations. Voor een passend advies of meer informatie kunt u terecht bij een van onze bruiningsconsulenten.

Glamour Collection:

Be scene: Bruiningsversnellende lotion op basis van coconut juice zorgt voor goede hydratie van de huid.

Pauly D Collection:

Pauly D Remix: Bruiningsversnellende lotion met 100 voudige bronzer, voor een direct bruin resultaat. Deze lotion werkt 8 uur langer door en zorgt voor een goede gehydrateerde huid.

Color Rush Collection:

Irreplaceable: Luxe DHA-vrije bruiningsversneller met bronzers die zeer verzachtend werkt voor acne, littekens en striae. Zeer hoogwaardige anti-aging ingredienten geven uw huid de beste verzorging tijdens en na het zonnen. Fijne creme voor het verfijnen van rimpels en grove porien.

Black&Gold: Luxe bruiningsversneller met extreem hoog level DHA en bronzers. 

Le Moment: Luxe bruiningsversneller met snelwerkende bronzing formule en extreem level DHA. Zeer rijk aan anti aging en huidverbeterde producten. Bevat Tattoo en color fade protection. 

Devoted Creations Collection:

Camo Queen: 50voudige bronzer met Bruiningsversneller die zorgt voor een mooie egale bruining door de BB creme. Fijne creme voor mensen met pigmentvlekken.  

Camo King: Bruiningsversneller gecombineerd met anti-aging.Fijne crème voor mensen met pigmentvlekken.

Black Gem: het sterkste product uit de DC lijn!  ultieme bruiningsversneller met 150 voudige bronzer, met tattoobeschermer. Voor een extreem bruine kleur! De lotion werkt 8 uur langer door en zorgt voor een goede hydratatie van de huid.

DC strictly black: Bruiningsversnellende lotion met 10 x meer hydratie, 100 x bronzer en 45 x meer bruiningsresultaat!

Sunshot: Drankje op basis van aloe vera met vitamine en beta-carotine die zorgen voor de bruining van binnenuit!

Twin Tan 2 fase ampule voor €1,75 dit is een olie voor gezicht en decolleté.

Zonnestudio


Samana

Shirley

Lobke

Nina

Kaja