ROMAN hair, beauty en sun

Luxe salon in Roermond sinds 2005

huidverbeterende behandelingen

Een vettige huid, acne of rimpels: veel mensen storen zich aan hun huid of schamen zich er zelfs voor. Bij Roman bieden we daarom diverse huidverbeterende behandelingen aan. Onze schoonheidsspecialisten helpen jou graag met jouw huidprobleem, zodat jij weer met meer zelfvertrouwen rondloopt. Je kunt bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen bespreken we jouw huidprobleem en gaan we op zoek naar een passende behandeling.

Wij kunnen onder andere de volgende huidproblemen behandelen:

• Huidversteviging
• (Acne)littekens
• Acne en mee-eters
• Hyperpigmentatie
• Huidstructuur (grove poriën)

deze huidverbeterende behandelingen bieden wij aan

BioPulse Therapy is een op biochemie gebaseerde vorm van huidtherapie. Met deze behandeling kunnen we de huid grondig reinigen door de jarenlang opgebouwde gifstoffen te verwijderen en af te voeren. Dit doen we door de Extra Cellulaire Matrix (ECM) van de huid te behandelen.

Door de huid te behandelen met behulp van BioPulse Therapy, kunnen andere behandelingen ook effectiever ingezet worden. Daarom adviseren wij in de meeste gevallen BioPulse Therapy, voorafgaand aan andere huidverbeterende behandelingen.

Bij deze behandeling worden klein microkanaaltjes gemaakt in de huid. De behandeling veroorzaakt een reactie van de huid die te vergelijken is met wondgenezing. Hierdoor wordt de huid aangezet tot het maken van nieuw collageen, met als gevolg dat de huid verbetert.

Doordat het collageenniveau hoger wordt, zal de huid steviger en elastischer worden. Daarom is deze behandeling bij uitstek geschikt voor het bestrijden van rimpels en lijntjes, voor de vermindering van littekens en bij pigmentatiestoornissen.

Bij deze vorm van huidtherapie combineren we de krachten van BioPulse Therapy met de positieve effecten van Microneedling. Deze behandelingen sluiten goed op elkaar aan en zorgen voor een gezondere, stevigere en elastischere huid.

Bij deze behandeling wordt BioPulse Therapy ingezet in combinatie met een bindweefselmassage. We bestrijden eerst de jarenlang opgebouwde gifstoffen in de huid om vervolgens een bindweefselmassage uit te voeren. Daarmee stimuleren we de doorbloeding van de huid en wordt de huid steviger.

Een biopeel, ook wel kruidenpeeling genoemd, is een peeling waarbij een mix van kruiden, zeewier, algen en/of plant- en fruitextracten op de huid aangebracht worden. Op deze manier wordt de huid gestimuleerd om zichzelf van binnenuit te herstellen.

Onze biopeel bevat geen waterstofperoxide en is volledig natuurlijk. Met behulp van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan.

Bij de chemische peeling zetten wij salicylzuur of glycolzuur in. Deze peelings zijn geschikt om in te zetten bij een vette huid met veel mee-eters en/of acne. Ook is een chemische peeling geschikt voor het behandelen van pigmentvlekken. Bijkomend voordeel is dat deze behandeling de huid steviger maakt en de collageenaanmaak stimuleert.

Maak nu eenvoudig online een afspraak