ROMAN hair, beauty en sun

Luxe salon in Roermond sinds 2005

Over ROMAN Hair Beauty Sun

Roman Hair Beauty Sun is in slechts enkele jaren tijd uitgegroeid tot een begrip in Roermond en omstreken. In juli 2005 opende eigenaar Hoshmand aan de Hendriklaan in Roermond de deuren van Roman Kapsalon. Hoshmand is van Irakese afkomst en heeft vanuit zijn vaderland verschillende technieken meegenomen welke wij nu toepassen in de salon, zoals epileren met touw en het verwijderen van oorharen met echt vuur. Eind 2011 is onze zaak verhuisd naar de overkant van de straat en hebben we onze zaak bovendien uitgebreid met een schoonheidssalon. Vanaf 2013 beschikken wij eveneens over een zeer moderne en luxe zonnestudio. Inmiddels is Roman Kapsalon dus uitgegroeid tot Roman Hair Beauty Sun.

Ons team van specialisten bestaat uit verschillende hairstylisten, schoonheidsspecialisten en zonneconsulenten. Doordat wij jaarlijks verschillende cursussen volgen, blijven wij up-to-date van de nieuwste technieken en trends.

Onze salon kent een zeer brede en tevreden klantenkring. En dat is niet zo gek, want Roman Hair Beauty Sun biedt uitstekende service tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Het is niet alleen de optimale zorg tijdens uw behandeling. Een lekker kopje koffie of thee tijdens het wachten, video’s op de tv’s met de nieuwste trends en acties, maken hier vanzelfsprekend ook een onderdeel van uit. Graag hopen wij u binnenkort te kunnen begroeten in onze kapsalon, schoonheidssalon of zonnestudio, zodat u het zelf kunt ervaren.

Maak nu eenvoudig online een afspraak