ROMAN hair, beauty en sun

Luxe salon in Roermond sinds 2005

laserontharing

Hoe fijn zou het zijn als je nooit meer hoeft te scheren of harsen? Het is mogelijk! Bij Roman kun je elke zone laten laseren van zowel het gelaat als het lichaam. Wij beschikken over de LUMENS Lightsheer Desire, de gouden standaard op het gebied van laserontharing. Dankzij de apparatuur waar wij over beschikken, kunnen we vrijwel iedereen zo goed als pijnloos ontharen. De LUMENS Lightsheer Desire kan ook succesvol en veilig ingezet worden voor het laseren van de donkere of (zon)gebruinde huid.

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor goed resultaat. Tussen de behandelingen zitten gemiddeld 6 weken. Voorafgaand aan de behandeling beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken we uw wensen, nemen we het behandelplan door en kijken we of er sprake is van contra-indicaties. Zo weten we zeker dat we u veilig kunnen behandelen.

Actie
De dagen worden donkerder, maar dat is niet alleen maar slecht nieuws. De winterperiode is bij uitstek geschikt om te beginnen met laserontharing. Zo hoef jij zodra de zomer weer aanbreekt, niet meer te scheren of harsen.

Speciaal voor de winterperiode hebben wij nu een actie op het laseren van de benen. Je krijgt maar liefst 30% korting op 8 behandelingen voor de benen. Dit geldt voor de onderbenen en bovenbenen, maar ook voor de hele benen.

Meerdere zones laseren of samen met een vriend(in) of familielid een laserbehandeling ondergaan? Dan bieden wij ook korting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak nu eenvoudig online een afspraak