ROMAN hair, beauty en sun

Luxe salon in Roermond sinds 2005

niet zomaar een kapsalon

Roman Hair is geen alledaagse kapsalon. Naast de nieuwste technieken op het gebied van knippen en kleuren, maken wij ook gebruik van de technieken van de Irakese cultuur. Zo staan wij bekend om het epileren met een touwtje en de luxe ‘Rolls-Royce’-behandeling voor mannen.

Ook zijn wij al heel wat jaren geregistreerd als Erkend KOC Leerbedrijf en leiden wij zo met veel passie en plezier onze eigen professionals op.

epileren met een touw

Epileren met touw, dat is waarschijnlijk niet de eerste oplossing waar u als vrouw aan denkt als het gaat om het epileren van wenkbrauwen en/of gezicht. "Toch geeft het een veel mooier resultaat dan de gebruikelijke 'pincet- of harsmethode', die de meeste vrouwen hanteren. Bovendien gaat het veel sneller en is het een stuk minder pijnlijk.", verzekert eigenaar Hoshmand ons.

De techniek werd reeds in het oude Egypte, Irak en Turkije toegepast en is in de Arabische landen nog steeds de enige toegepaste vorm. "Het is zeker de moeite waard om het een keertje uit te proberen", zegt Hoshmand. "Ik weet zeker dat het resultaat uitstekend en naar wens is. En de prijs van een behandeling? Nou, daarvoor hoeft u het zeker niet te laten."

Rolls-Royce behandeling

De eigenaar, Hoshmand, is van Irakese afkomst. Vanuit zijn vaderland heeft hij verschillende technieken die hij toepast in de kapsalon. Zo bieden wij speciaal voor de mannen de unieke ‘Rolls-Royce’-behandeling aan. Zoals de naam al aangeeft, betreft het een zeer uitgebreide en luxe verzorging. Wie plaatsneemt in de stoel en deze behandeling ondergaat, wordt behoorlijk in de watten gelegd.

Naast een knip- en scheerbeurt omvat de ‘Rolls-Royce’- behandeling het uitbranden van de oorharen met behulp van echt vuur en het epileren, uiteraard met touwtje, van de wenkbrauwen en het gezicht. Gegarandeerd dat u na de behandeling met een goed gevoel de deur uit loopt!

hair extensions

Sinds 2019 werken wij met haarextensions van Royaltyhair. De laatste tijd is het een trend geworden om met haarmatten te werken. En waarom?

Haarmatten is een eenmalige aanschaf en kan tot 1/1,5 jaar herbruikt worden. Tussen de 8/12 weken zakken de haarmatten langzaam met je eigen haren mee uit. Dan is het weer tijd om ze omhoog te plaatsen. De haarmatten worden bevestigd met siliconen ringetjes en weftdraad. (Dit is het minst schadelijke voor het haar)

Aangezien Royaltyhair de haren zelf grondig selecteren en aankopen bij diverse kleine familiebedrijfjes in: India, Rusland, Brazilië en andere landen, zijn hun haren allemaal 100% Remy en Double Drawn. Dit wil zeggen dat alle haarschubben in de juiste richting liggen (Remy) en dat de meeste haren van dezelfde lengte zijn (Double Drawn). De haren zijn daardoor ook vol vanaf het begin tot het einde. Ieder haar is anders. Samen kijken we wat het beste bij jou past en hoeveel er nodig is, zodat jij erna met een mooie bos haren de deur uitloopt!

lisaplex herstelbehandeling

Hét multifunctionele haarverzorgingsproduct dat in twee fasen zelfs de meest beschadigde haarvezels kan herstellen!

Chemische en thermische behandelingen beschadigen het haar. Deze schade uit zich vaak in zwak, futloos, droog en zelfs afgebroken haar. Beschadigd haar zorgt tevens voor kleurterugloop.

Schade ontstaat doordat in het haar zwavelverbindingen worden verbroken voor een kleur- of vormbehandeling. De verbroken zwavelverbindingen worden helaas niet altijd opnieuw met elkaar verbonden. Het gevolg: beschadigd haar.

Lisaplex is een revolutionair herstellende behandeling ontwikkeld en geproduceerd in Italië en herstelt zowel de binnen- als buitenkant van het haar. Het repareert de verbroken zwavelverbindingen van ontkleurd, gekleurd, gepermanent, gestraight en beschadigd haar en brengt het haar daardoor in één behandeling weer terug naar de originele, gezonde staat. Het resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar!

Maak nu eenvoudig online een afspraak