ROMAN hair, beauty en sun

Luxe salon in Roermond sinds 2005

wimperbehandelingen

Bij Roman Beauty bieden wij veel verschillende behandelingen aan. Zo doen wij ook nieuwe sets wimperextensions zetten, bijwerken en de behandeling Lash Volume Lifting. Uiteraard is het belangrijk om je wimpers goed te verzorgen, zodat je lang plezier van deze behandelingen hebt en je wimpers er gezond, vol en lang uit blijven zien. Hier hebben wij ook producten voor te koop bij Roman Beauty.

Wimperextensions
Onze wimperstyliste Nina beschikt over de technieken One by One, Russian volume en Hybrid. Nina bekijkt altijd met de klant wat de wensen zijn en geeft advies over wat het mooiste past bij de klant. Dit heeft te maken met hoe het bij de vorm van jouw ogen past, maar ook met de conditie van de wimpers. Met deze technieken kan ze natuurlijke looks creƫren, maar ook vollere en langere wimpers met iets meer definitie. De groeicyclus van je eigen wimper ligt tussen de 4 en 6 weken. Meestal worden de wimpers na 2 tot 3 weken bijgewerkt om ze mooi en vol te houden.

Lash Volume Lifting
Lash Volume Lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. De behandeling is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en zorgt ook voor extra voeding door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E in de producten. Bij deze behandeling worden ook de wimpers geverfd voor een perfecte, natuurlijke oogopslag met mascaraeffect. Het resultaat van deze behandeling is ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar.

Maak nu eenvoudig online een afspraak