Beautysalon

 

IMG_9417Per 25 augustus 2012 hebben wij onze zaak uitgebreid met een beautysalon. U kunt zich heerlijk laten verwennen met verschillende beauty behandelingen zoals pedicure, manicure en diverse gezichtsbehandelingen. Bij Roman Beautysalon kunt u ook terecht voor het laten harsen van bijvoorbeeld uw benen of bikinilijn. En wat dacht u van diverse soorten massages?

 

Pedicure 

Laat uw voeten lekker verzorgen met een pedicure behandeling van 50/60 min. Tijdens deze behandeling doen we de nagels knippen, nagelomgeving schoonmaken, eelt verwijderen, eventueel likdoorns en kloven verwijderen en de voeten inmasseren met voetcreme. Ook kunt u er nog voor kiezen om de nagels te laten lakken. 

 

Manicure 

Verzorg uw handen goed met onze manicure behandeling van 30/40 min. Tijdens deze behandeling worden de nagels gevijld en gepolijst, u krijgt een handbadje, de nagelriemen worden verzorgd en om het helemaal af te maken worden de handen gescrubt en ingemasseerd met handcreme. 

 

Harsen

Wij harsen vanouds armen, benen, rug, borst, oksels en de bikinilijn. Wij doen ook brazilian wax! Het is ook mogelijk om in het gezicht te harsen, bijvoorbeeld de wenkbrauwen, bovenlip, kin of het gehele gezicht. De voordelen van harsen zijn dat de haartjes langer wegblijven dan bij scheren (ongeveer 2/3 weken), u minder last heeft van ingegroeide haren, de haren komen minder stug terug en in veel gevallen wordt de haargroei minder. 
 

Massages

Kom heerlijk tot rust tijdens een van onze massages. U kunt bij ons terecht voor een ontspannende massage maar ook om spieren los te masseren. We geven ook hotstone massages. 

 

Epileren

Bij ons in de salon doen we epileren met touw. U kunt het hele gezicht laten epileren met touw. 

 

Lash Lifting

Bij deze wimperbehandeling worden de natuurlijke wimpers vanuit de wortel gekruld. Hierdoor lijken de wimpers langer en voller. Het resultaat houdt 6 tot 8 weken en is niet schadelijk voor de wimpers!

 

Chemische Peelings

Chemische peelings is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings. Bij ons in de salon voeren we Glycolzuurpeelings en Salicylzuurpeelings uit. Ondanks het woord ''chemisch'' zijn de peelings van natuurlijke afkomst. Deze peelings worden gebruikt voor het verminderen van huidverkleuringen, oppervlakkige littekentjes, onzuivere/verstopte huid (ook acne), bij tekenen van huidveroudering of verslapte huid en bij een doffe/grauwe huid. Chemische Peelings zijn het meest effectief om als serie behandeling toe te passen, maar kunnen ook eenmalig toegepast worden om de huid een oppepper te geven.

 

Tanden Bleken
Sinds februari 2019 kunt u ook de behandeling tanden bleken boeken bij ons. Deze behandeling zorgt ervoor dat de aanslag van koffie/thee, roken, kleurstoffen en alcohol verwijderd wordt, waardoor we een mooi en natuurlijk resultaat creëeren. Wij werken met een silverwhite gel, welke geen peroxide bevat, dus de behandeling is niet schadelijk voor de tanden. Benieuwd of deze behandeling geschikt is voor u? Dan kunt u altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

Facials (gezichtsbehandelingen)

 

facial-maskerWij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan. Wij hebben een reinigende gezichtsbehandeling van 30 minuten, een ontspannende gezichtsbehandeling van 60 minuten en de Facial de Luxe van 75 minuten. Ook hebben we de SPA reinigende behandeling en de SPA anti-aging behandeling van 50 minuten. Tijdens deze behandelingen maken we gebruik van de Skin Optimizer Pro. Dit is een insluisapparaatje met verschillende functies die de behandeling vele malen intensiever maakt. Het is mogelijk om epileren, harsen of verven van de wenkbrauwen of wimpers aan de behandeling toe te voegen.

 

 

 

Permanente Make-up

 

voorbeeld_voor_na_hairstrokesAltijd mooie wenkbrauwen, ogen of lippen?
Dat kan dankzij Permanente Make-up bij de schoonheidsspecialistes van Beautysalon Roman.

Wij werken met Nouveau Contour, een vooraanstaande wereldwijde producent, die de beste en veiligste kwaliteitspigmenten en stoffen garandeerd.

 
Wilt u meer informatie over Permanente Make-up? Maak dan snel een afspraak of kom langs voor een vrijblijvend gesprek bij ons in de schoonheidssalon! tel: 0475-211412

 

 

 

 

 

 

 

Beautysalon


Lonneke

Lobke

Jalili kliniek

 

Roman Kapsalon werkt nu ook samen met de Jalili Kliniek!

Drs. Shafi Jalili verzorgt cosmetische behandelingen zoals botox en fillers in onze salon.

 

Een afspraak maken of meer informatie? Kijk dan op www.jalilikliniek.nl

 

jalili